EstRent

Voita kahden yön majoitus kahdelle Tallinnan vanhassakaupungissa!

Voita loma Virossa!

Syyskuun kysymys


Millainen erikoispaketti on tarjolla My City Hotellissa?

Vastausvaihtoehdot:
A: Paketti "Hyvän yöunen takuu"
B: Paketti "Vieraile eläintarhassa"
C: Paketti "Suovaellus"

Vastauksen My City Hotellin kotisivuilta www.mycityhotel.ee/fi/

Palkintona arvotaan kaksi yötä kahdelle hengelle My City Hotellin Superior luokan huoneessa ja buffet-aamiainen.
Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Elokuun kilpailun arvonnassa Eckerö Linen lahjakortin voittivat Hannele Gröhn, Heidi Salin, Minna Maijala, Margo Noormets ja Orwo Toivonen. Onnea voittajille!

Kilpailuehdot: kilpailu kestää syyskuun 2019 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa, älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot:
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa? Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään? Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostisoiteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Miten tietosi säilytetään? Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu