EstRent

Voita loma Virossa!

Voita lahjakortti!

Kesäkuun kysymys


Montako makuuhuonetta on EstRent kohteessa nro 659: Lomahuoneisto Kolmio SuurPosti?

Vastausvaihtoehdot:
A: 1
B: 2
C: 3

Vastauksen löydät EstRentin verkkosivulta www.estrent.fi

Palkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken EstRentin 400 € lahjakortti, jonka voi käyttää loma-asunnon vuokraukseen 1.6.2019-30.9.2019 välisenä aikana.
Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Toukokuun kilpailun arvonnassa EstRentin 400 € lahjakortin voitti Anne Kesti. Onnea voittajalle!

Kilpailuehdot: kilpailu kestää kesäkuun 2019 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa..., älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa?
Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään?
Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostisoiteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu