EstRent

Voita lahjakortti lomaan Virossa!

Voita lahjakortti!

Toukokuun kysymys


Kuinka suuri on EstRent kohde nro 571: Lomahuoneisto Aida?

Vastausvaihtoehdot:
A: 62 m2
B: 72 m2
C: 82 m2

Vastauksen löydät EstRentin verkkosivuilta www.estrent.fi

Palkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken EstRentin 100 € lahjakortti, jonka voi käyttää loma-asunnon vuokraukseen 1.5.-30.9.2024 välisenä aikana.

Valitse vastaus:
Nimesi:

Sähköpostiosoitteesi:

Vialliset tai ei -toimivassa muodossa annetut sähköpostiosoitteet eivät osallistu kilpailuun. Lue kilpailu- ja tietosuojaehdot tämän sivun lopusta.


Huhtikuun kilpailun arvonnassa EstRentin 100 € lahjakortin voitti Helena Vuorinen.


Kilpailuehdot: kilpailu kestää toukokuun 2024 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun alussa. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa..., älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa?
Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään?
Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostiosoitteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu