EstRent

Voita lahjakortti lomaan Virossa!

Voita lahjakortti!

Toukokuun kysymys


Montako makuuhuonetta on EstRent loma-asunnossa nro 405: Rivitalohuoneisto Papli?

Vastausvaihtoehdot:
A: 2
B: 3
C: 4

Vastauksen löydät EstRentin verkkosivulta www.estrent.fi

Palkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken EstRentin 100 € lahjakortti, jonka voi käyttää loma-asunnon vuokraukseen 1.5.-30.9.2023 välisenä aikana.
Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Huhtikuun kilpailun arvonnassa EstRentin 100 € lahjakortin voitti Arto Herukka.


Kilpailuehdot: kilpailu kestää toukokuun 2023 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa..., älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa?
Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään?
Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostiosoitteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu