EstRent

Voita kahden yön majoitus Strand SPA & Konferenssihotellissa Pärnussa!

Voita loma Virossa!

Marraskuun kysymys


Paljonko maksaa paketti "Miniloma kahdelle" hotelli Strandissa?

Vastausvaihtoehdot:
A: 159 €
B: 199 €
C: 239 €

Vastauksen hotelli Strandin kotisivuilta https://www.strand.ee/fi/

Palkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken majoitus Strand hotellin 2-kerroksisessa sviitissä.
Palkinto sisältää:
Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Lokakuun kilpailun arvonnassa kaksi yötä kahdelle Hotell Palacen Superior luokan huoneessa aamiaisineen voitti Liisi Kuittinen. Onnea voittajalle!

Kilpailuehdot: kilpailu kestää marraskuun 2019 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa, älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot:
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa? Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään? Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostisoitteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Miten tietosi säilytetään? Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu