EstRent

Voita majoitus Hotell Palacessa Tallinnassa!

Voita loma Tallinnassa!

Lokakuun kysymys


Kuinka monta kertaa World Travel Awards on valinnut Hotell Palacen Viron parhaaksi hotelliksi?

Vastausvaihtoehdot:
A: 0
B: 4
C: 2

Vastauksen löydät Hotell Palacen verkkosivuilta https://www.tallinnhotels.ee/fi/hotelli-palace/

Palkintona
arvotaan kaksi yötä kahdelle Hotell Palacen Superior luokan huoneessa aamiaisineen.

Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Syyskuun kilpailun arvonnassa kilpailun arvonnassa kaksi yötä kahdelle hengelle My City Hotellissa Tallinnassa voitti Marja-Liisa Haapala. Onnea voittajalle!

Kilpailuehdot: kilpailu kestää lokakuun 2019 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Palkintoa ei saa rahana.
Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille uusista kuukauden kilpailusta. Mikäli et halua saada viestejä tulevaisuudessa, älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin uudesta kilpailusta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaehdot:
Mitä tietoja ViroWeb tallentaa? Tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Kuinka kauan tietoja säilytetään? Nimesi poistamme seuraavan kuun alussa kilpailun palkinnon arvonnan jälkeen. Sähköpostisoiteesi säilytetään niin kauan, kuin joko poistat sen itse tai lähetät poistoa koskevan pyynnön sähköpostilla osoitteeseen
Miten tietosi säilytetään? Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Planeetta Internet Oy:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.


ViroWeb - matkailutietoa Virosta

Viro

» Tallinna

» Pärnu

» Saarenmaa

» Haapsalu

» Näytä kaikki A-Ö

Helsinki-Tallinna laivat

ViroWeb kilpailu