Täsmähaku ViroWebistä
Spa Hotel Viiking

Joulukuun kysymys: Tarjotaanko Spa Hotel Viikingissä myös terveys- ja sydäntutkimuksia?

Vastauksen löydät Spa Hotel Viikingin kotisivulta www.viiking.ee
Palkintona
arvotaan Spa Hotel Viikingin 2-päivän rentoutuspaketti (3 päivää, 2 yötä) kahdelle hengelle. Palkinnon arvo on n. 200 euroa. Palkinnosta löydät lisätietoja täältä.

Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Marraskuun kilpailun arvonnassa Eckerö Linen lahjakortit voittivat Eija Maukonen, Hannu Mikkola, Kiia Westin ja Kyllikki Korhone. Onnea voittajille!

ViroWeb esittelee kuvanuoli
Talonosa - Peetri, Peetri, Pärnu, Pärnumaa Viro
kartta Sijainti kartalla, Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia, Puh: +372 56 768 833
www.estrent.fi/viro/kohde.asp?cat=477

Talonosa enintään 6 hengelle Pärnu -kaupungin omakotitalo asuinalueella. Talo sijaitsee hiljaisella umpikujalla, sisäpihalla ja kauempana kadun melusta. Keskustaan on matkaa noin 3 km. Hiekkaranta ja uintimahdollisuudet 1,3 km päässä. Pärnun pääranta on noin 4 km:n päässsä. Talossa on olohuone, keittiö, makuuhuone, sauna ja wc. Makuupaikkoja 2+4: leveä parivuode makuuhuoneessa ja vuodesohva olohuoneessa. 2 lisasänkyä. Kohteessa on oma aidattu ja hyvin hoidettu iso tontti. Pysäköinti suljetulla pihalla. 
Lue lisää ja varaa online...
majoitus > lomamökitKilpailuehdot: kilpailu kestää joulukuun 2009 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille sähköpostitse kilpailun arvonnasta (uudesta kilpailusta). Mikäli et halua saada viestiä kilpailun arvonnasta... älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin palkinnon arvonnasta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Foral Design OY:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.

Kilpailu - ViroWeb - kuukauden kilpailut
EESTI  KEELES Russian IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH ViroWeb mobiililaitteilleLoma-asunnot Viro