Täsmähaku ViroWebistä

Eckerö Line banner

Voita loma Pärnussa!
Lokakuun kysymys: Missä maakunnassa sijaitsee EstRent kohde nro 149, huvila Salinõmme?
Vastausvaihtoehdot: Hiidenmaa, Pärnumaa tai Saarenmaa.
Vastauksen löydät EstRentin kotisivulta www.estrent.ee.

Palkintona
arvotaan puolen viikon loma Pärnussa jossakin seuraavista EstRent huoneistossa (voittaja voi valita huoneiston ja ajan):
- nro 146, huoneisto 3+2 hengelle, kaksio - Rähni
- nro 216, huoneisto 2+3 hengelle, kaksio - Kanali
- nro 219, huoneisto 2+4 hengelle, kaksio - Supeluse II
- nro 220, huoneisto 3+2 hengelle, kaksio - Nikolai
Kilpailu on päättynyt.
Uusimman kilpailun löydät täältä.

Syyskuun kilpailun arvonnassa OldHousen kahden vuorokauden Romantiikkapaketin kahdelle hengelle voitti Martin Sirk. Onnea voittajalle!

ViroWeb esittelee kuvanuoli
Omakotitalo - Lembitu, Lembitu, Pärnu, Pärnumaa Viro
kartta Sijainti kartalla, Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia, Puh: +372 56 768 833
www.estrent.fi/viro/375/Omakotitalo-Lembitu

Tilava kaksikerroksinen omakotitalo, jossa majoitus enint. 9 hengelle. Talo sijaitsee Pärnussa hiljaisella omakotitaloalueella ja sopii 2-3:lle rauhallista lomaa arvostavalle perheelle. Meri ja uimaranta 600 m päässä. Pärnun keskustaan 4 km, erittäin hyvä bussiyhteys. Lähistöllä on puisto/metsä, kuntopolku.

Talon ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, olohuone, makuuhuone, sauna, suihkuhuone, WC. Toisessa kerroksessa on 3 erillistä makuuhuonetta. Makuuhuoneissa on yhteensä 5+2 vuodepaikkaa. 2 lisäpaikkaavuodesohvalla olohuoneessa (sis. hintaan). TV, SAUNA, suljettu piha (tontin suuruus 600 m2), puutarhakalusteet, grillausmahdollisuus, pesukone Pysäköinti talon suljetulla pihalla (1 autopaikka) tai talon edessä hiljaisella kadulla. 
Lue lisää ja varaa online...
majoitus > lomamökitKilpailuehdot: kilpailu kestää lokakuun 2009 loppuun. Palkinto arvotaan seuraavan kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajan nimi julkaistaan ViroWebissä ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Et voi vastata kilpailuun nimimerkillä. Voitto luovutetaan vain etu- ja sukunimellä vastanneelle. Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva ja sellainen johon viesti tulee myös perille. Viallisella tai ei toimivassa muodossa annetulla sähköpostiosoitteella annetut vastaukset eivät osallistu kilpailuun.

Ilmoitamme kaikille vastanneille sähköpostitse kilpailun arvonnasta (uudesta kilpailusta). Mikäli et halua saada viestiä kilpailun arvonnasta... älä osallistu! Muuta mainospostia tai ns. roskapostia emme lähetä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistastamme, saatuasi seuraavan kuun alussa viestin palkinnon arvonnasta, käyttäen viestissä olevaa linkkiä. ViroWeb ei luovuta sähköpostiosoitettasi kolmannelle osapuolelle.

Antamasi tiedot tallentuvat huipputurvalliselle Foral Design OY:n ylläpitämälle palvelimelle Suomessa.

Kilpailu - ViroWeb - kuukauden kilpailut
EESTI  KEELES Russian IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH ViroWeb mobiililaitteilleLoma-asunnot Viro