Pärnu kylpylät, kylpylähotellit


Pärnu » kylpylät, terveyspalvelut » kylpylät, kylpylähotellit löytyi 7 kpl

SPA Hotelli Viiking

Sadama 15, Pärnu, Pärnumaa
kartta Sijainti kartalla, Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia, Puh: +372 44 90 500, Faksi: +372 44 90 501
www.viiking.ee/fi
Hotelli Viiking sijaitsee ranta-alueella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja hiekkarannoista.
Hotellissa on yhteensä 154 huonetta. Kaikki huoneet ovat ovat allergiavapaita. Hotellipalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monenlaisia lisäpalveluita: saunat, myymälä, kauneussalonki, hammaslääkäri.
Vuonna 2006 valmistui uusi seminaari- ja konferenssikeskus.
SPA - Hotelli Viikingissä on mahdollista saada hoitoa tuki-ja liikuntaelinten sairauksiin, radikuliittiin, verenpaineeseen, kroonisiin tulehduksiin ja stressiin. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä kuntoutushoitoja: erilaiset hieronnat, vesihoito, liikunta, sähköhoito, kylmä- ja lämpöhoidot. Stressiä hoidamme rentouttavilla hoidoilla - värähtelytuoli, hierontatuoli ja terveyskapseli.
SPA - Hotelli Viiking tarjoaa myös kuntoututusta sydäninfarktin tai sydänleikkauksen jälkeen. Terveystutkimukset kaikkein uudenaikaisimmilla laitteilla - EHHO, rasitus-EKG, verenpaineentarkkailu, sydämen telemetrinen seuranta, Holter tarkkailu.
Uutuutena olemme kehittäneet ainutlaatuisen tutkimuspaketin: „Tervisepass” (terveyspassi), johon sisältyvät tutkimukset antavat kokonaiskuvan asiakkaan fyysisestä terveydestä.
Lue lisää...

Strand SPA ja Konferenssihotelli

A. H. Tammsaare puiestee 35, Pärnu, Pärnumaa
kartta Sijainti kartalla, Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia, Puh: +372 447 5370, Faksi: +372 447 5371
www.strand.ee/fin/
Strand
Strandissa voit viettää mieleenpainuvan perheloman, järjestää kokouksia ja tapahtumia, nauttia kylpylästä ja allasosastosta.
Hotellissamme on 187 viihtyisää huonetta, niistä suurin osa kauniilla merinäköalalla. Lisäksi perhehuoneita, ylellisiä sviittejä, allergiahuoneita, huoneita liikuntarajoitteisille. Myös  lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliimme. Hotellimme on savuton. Huoneen hintaan kuuluu runsas aamiainen ja kylpyläosaston käyttö majoittumisen aikana. Kaikissa huoneissa moderni ja tyylikäs sisustus, ilmastointi, televisio, puhelin, mahdollisuus valmistaa teetä tai kahvia, hiustenkuivain sekä aamutakit.
Hotellin palvelut:
· A la carte ravintola ja lobby-baari
· 7 erikokoista kokoushuonetta
· Wellness-keskus
· Kylpylä
· 18-reikäinen sisätiloissa sijaitseva minigolf
· Yökerho Strand (avoinna Pe ja La, ikäraja 21+)
Lue lisää...

Estonia Taastusravikeskus

Tamsaare 4a, Pärnu, Pärnumaa
kartta Sijainti kartalla, Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia, Puh: +372 447 6905,+372 447 6915, +372 447 6895, Faksi: +372 447 6901
www.spaestonia.eeMatkailu avartaa. Viro - Eesti - ViroWeb, matkailutietoa Virosta. Copyright © ViroWeb 2003 - 2014
Tallinna Optika
EESTI  KEELES Russian IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH ViroWeb mobiililaitteille

Jaa tämä sivu

Loma-asunnot Viro