Viro - Eesti
logo: Viro - Eesti - ViroWeb | matkailutietoa Virosta
Eckerö Line banner

Harjumaa ruoka ja juoma


Sää Harjumaalla Sää Tallinna, Viro
Harjumaan kartta
kartta TARTTO PÄRNUHAAPSALU TARTUMAA PÕLVAMAA VALGAMAA HARJUMAA VILJANDIMAA VÕRUMAA IDA-VIRUMAANARVA LÄÄNE-VIRUMAA JÄRVAMAA RAPLAMAA JÕGEVAMAA HIIDENMAA TALLINNAPÄRNUMAA LÄÄNEMAASAARENMAAKURESSAARIOTEPÄÄ
Harjumaa matkailu

Harjumaa » ruoka ja juoma » löytyi 261 kpl

Argentiina Ravintola

Pärnu maantee 37, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 660 5177
Lähetä sähköpostia
www.argentiina.ee
Argentiina Restoran Argentiina Restoran
Argentiinalainen ravintola on lihanystäville tuottanut iloa jo yli viisitoista vuotta! Ilman epäilyksiä - olemme grilliparatiisi, missä tyhjää vatsaa ei tunneta. Molemmat pääkokkimme, Pepe ja Angel, ovat kotoisin Latinalaisesta Amerikasta ja tuntevat kaikki maukkaan ja suurenmoisen lihanvalmistuksen salat. Listalta löytyy myös merenantimia sekä erillaisia grillatuja kaloja. Viinivalikoimassamme on Argentiinan ja Chilen parhaimmistoa, sekä klassisia Ranskan, Italian ja Espanjan viinejä!
Olette tervetulleita kaikkina viikonpäivinä, keskipäivästä keskiyöhön!
Olette myös tervetulleita järjestämään kokouksia, koulutuksia, luentoja, syntymäpäiviä tai muita tärkeitä tapahtumia. Lue lisää...

Olutravintola Beer Garden

Aia 10 / Inseneeri 1, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 6 880 013
Lähetä sähköpostia
www.beergarden.ee/fi/
Beer Garden
Beer Garden on jännittävä paikka Tallinnan keskustassa.Luonamme voit nauttia parhaita ruokia ja siemailla kylmää olutta tai muita juomia. Ravintolassa on tarjolla suuri valikoima erilaisia oluita (yli 40).
Beer Gardenissa on myös viinikellari, josta läydät viinejä ja konjakkeja jokaiseen makuun. Tule ja maistele hyvää konjakkia ja sikaria tupakkahuoneessamme. Perjantaisin elävää musiikkia ja tanssia.
Nauti unohtumattomia hetkiä olutravintolassa - Anna makuhermoillesi lahja ja vieraile uudessa ja jännittävässä Beer Gardenissa!
Avoinnna
SU-KE 10.00-22.00
TO 10.00-02.00
PE-LA 10.00-04.00
Beer Gardenin keittiö on avoinna SU-KE kello 22.00 saakka ja TO - LA  kello 01.30 saakka
Pöytävaukset puhelimitse +372 688 0013 Lue lisää...

Grillhaus Daube ravintola

Rüütli 11, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 645 5531
Lähetä sähköpostia
www.daube.ee
Grillhaus Daube
Tallinnan sydämessä, Tallinnan Vapauden aukion lähellä sijaitseva ravintola Grillhaus Daube on sopiva paikka levätä jalkoja ja nauttia herkullisia grilliruokia. Mehevät kylkiluut, kalaruuat ja muut ihanat annokset ovat valmistettu isolla laavakivigrillillä.
Avoinna joka päivä 12-23. Lue lisää...

MEKK - nykyaikainen virolainen ravintola

Suur-Karja 17/19, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 680 6688, Faksi: +372 680 6689
Lähetä sähköpostia
www.mekk.ee/index.php?lang=fi
MEKK
Uusi, nykyaikaisen virolaisen keittiön herkkuja tarjoava ravintola MEKK sijaitsee aivan Vanhankaupungin reunassa, Suur-Karja -kadulla. Vuosisatojen historiaa henkivät puitteet ja eräs Tallinnan vilkkaimmista reiteistä, jonka varrella ravintolamme sijaitsee, luovat onnistuneen, perinteikkään yhdistelmän.
Virolaisesta keittiöstä:
Virolaista keittiötä kuvailtaessa kannattaa muistaa, että virolaiset ovat keränneet keittiöönsä kaikkien niiden kansojen keittiöiden parhaimmiston, joiden kanssa virolaiset ovat vuosisatojen ajan eläneet rinnakkain. Ruotsalaisten rauhallisuus, tanskalaisten terve järki, saksalaisten määrätietoisuus ja venäläisten usko itseensä ovat jättäneet jälkensä jokaiseen virolaiseen. Samaan tapaan myös virolainen keittiö on omaksunut muiden keittiöiden parhaimmisto, lisännyt siihen oman sävynsä sekä pyrkimyksen tasapainoon, ja lopputuloksena onkin todella jännittäviä ja monipuolisia makuelämyksiä tarjoava keittiö.
Kaikkien tekijöiden (hyvä sijainti, suurenmoiset raaka-aineet, erinomainen ammattitaito, huolellisesti suunniteltu viinilista) tuloksena vieraamme voivat nauttia nykyaikaisen virolaisen keittiön parhaita antimia. Virolainen keittiö on täynnä vastakohtia, mutta kuitenkin olemukseltaan rauhallinen ja tasapainoinen – aivan kuten virolaiset itsekin. Lue lisää...

Ravintola Peppersack

Viru 2 / Vana turg 6, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 646 6800, Faksi: +372 644 0947
Lähetä sähköpostia
www.peppersack.ee
Peppersack Restoran
Tule nauttimaan herkullisia ruokia Virolaisesta ja Eurooppalaisesta keittiöstä. Joka ilta noin 20:00 keskiaikainen miekkataistelu ja lisäksi perjantaisin ja lauantaisin mystinen vatsatanssi. Uunituoreet pullat ja raikas aamupala odottavat Sinua Peppersackin kahvilassa jo 8:00. Tervetuloa! Lue lisää...

Ravintola Maikrahv

Raekoja plats 8, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 631 4227, Faksi: +372 631 4228
Lähetä sähköpostia
maikrahv.ee/fin/
Maikrahv
Maikrahv on vanhan ajan hieno ruokapaikka, jossa niin korkea-arvoiset emännät ja isännät, raatiherrat, kaupungin herrasväki, ulkolaiset kauppiaat kuin kaikki muutkin saavat nauttia maukasta ruokaa ja tilanteeseen sopivaa kielenkostuketta. Maikrahv sijaitsee Tallinnan tärkeimmän aukion äärellä, vastapäätä Raatihuonetta. Maikrahvin keittiössä valmistuvat suussa sulavat herkut, joiden valmistusta ruokamestari Indrek Käen on käynyt itse oppimassa niin kaukana Välimeren rannikolla, viikinkien luona kuin muissakin maailmankolkissa, joissa maukkaita ruokia osataan valmistaa.
Suussa sulavien aterioiden lisäksi on Maikrahvissa vielä eräs hyvä puoli: siellä soi aina romanttinen musiikki, joka on valittu hyvällä maulla.
Uhkeisiin kaariholvisaleihimme mahtuu syömään kerrallaan jopa 220 vierasta. Kauniilla kesäilmalla tarjoamme kaikkia herkkujamme myös ravintolan ulkoterassilla. Mikäli pienehkö seurue – noin parisen tusinaa – korkea-arvoisia emäntiä ja isäntiä haluaa aterioida keskenään ja keskustella rauhassa, mahtuvat he hyvin Mustapäiden Veljeskunnan saliin. Lue lisää...

Ravintola Troika

Raekoja plats 15, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 627 6245, Faksi: +372 631 4091
Lähetä sähköpostia
www.troika.ee
Troika
Venäjällä on aina osattu yllättää vieraat miellyttävästi..... Niin aroilla kuin kultaisten kupolien kruunaamissa kaupungeissa.
Niinkuin on rikas ja runsasvärinen maan historia, niin on myös perinnerikas venäläinen keittiö. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä eksoottista itämaistä ja eurooppalaista ruokakulttuuria.
Venäläinen keittiö vie meidät takaisin aikaan, missä makeansurullinen slaavilaisuus ja värikäs kansallisromantiikka hellii henkeä.
Aikaan kun bojaarit ja tavalliset ihmiset joivat tusinoita vodkanlaatuja ja söivat sen päälle zakuska. 

OLETTE SYDÄMELLISESTI TERVETULLEITA Lue lisää...

Ravintola Turg

Mündi 3, Tallinna, Harjumaa
kartta sijainti kartalla
Puh: +372 641 2456, Faksi: +372 631 4228
Lähetä sähköpostia
www.turg.ee
Turg
Turg on kodikas ja yksinkertainen ravintola, joka tarjoaa omaperäistä ja maukasta ruokaa erittäin edulliseen hintaan. Turg on paikka, jonne jokainen ihminen voi rohkeasti astua sisään juomaan pari drinkkiä tai syömään.
Ruokalista on monipuolinen, ja jokainen löytää siitä jotain itselleen sopivaa. Ruokalistallamme on pieniä alkupaloja ja pääruokia. Joistain ruoista on mahdollista tilata puolikas annos.
Tarjoamme asiakkaillemme yksinkertaista, iloista ja ystävällistä palvelua. Turg-ravintolassa on edullinen lounas-buffet ja päivän annos. Iltatunnelma on kynttilöineen Turg-ravintolassa on erilainen kuin päiväsaikaan, ja illalliselle tulleen ei tarvitse pettyä. Turg-ravintolassa on 90 istumapaikkaa ja kesällä on käytössä myös 60-paikkainen ulkoterassi, joka sijaitsee Raatihuoneentorilla. Ulkoterassilla asiakkaat voivat tehdä tilauksensa samasta ruokalistasta kuin sisätiloissa olijat.
Tervetuloa! Lue lisää...

Matkailu avartaa. Viro - Eesti - ViroWeb, matkailutietoa Virosta. Copyright © ViroWeb 2003 - 2014
EESTI  KEELES Russian IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH ViroWeb mobiililaitteille

Jaa tämä sivu

Loma-asunnot Viro